Το συνεργείο μας

 

Προφίλ

Το κατάστημα MOTO-ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ιδρύθηκε το 2004 από τον Κυριάκο Κυριακού και αρχικά ασχολήθηκαμε την πώληση μοτοσυκλετών-μοτοποδηλάτων και ανταλλακτικών. Σύντομα επεκτάθηκε και στην επισκευή αυτών. Το 2005, άρχισε να αντιπροσωπεύει την PIAGGIO GROUP. Η ανοδική πορεία, οδήγησε στο να μεταφερθεί σε μεγαλύτερο κατάστημα και να προχωρήσει δυναμικά στην πώληση και service ποδηλάτων. Και άλλες υπηρεσίες προστέθηκαν, εώς ότου χρειάστηκε ακόμη μια μεταφορά των εγκαταστάσεων σε νέο χώρο το 2014.

Τα βίντεό μας

Συνεργείο

Ο υπεύθυνος του συνεργείου Κυριάκος Κυριακού, είναι πτυχιούχος μηχανικός μοτοσυκλετών με πολυετή εμπειρία στο χώρο και συνεχή εκπαίδευση με ειδικά σεμινάρια. Παρέχουμε επίσημο service κατά την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας. Αλλά και πέραν της εγγύησης, συντηρούμε και επισκευάζουμε οποιοδήποτε μέρος της μοτοσυκλέτας σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό, ειδικά εργαλεία, διαγνωστικές συσκευές και αναλαμβάνουμε επισκευή κινητήρων, ηλεκτρικά, αλλαγή ελαστικών και ηλεκτρονική ζυγοστάθμιση, φρένα, αναρτήσεις. Παρέχουμε και υπηρεσίες μεταφοράς του δικύκλου σας στο συνεργείο μας. Επισης αναλαμβάνουμε και την επισκευή της τρακαρισμένης σας μοτοσυκλέτας, μέσω ασφαλιστικής εταιρίας.

Κυριάκος Κυριακού

Βελτιώσεις

Η βελτίωση του δικύκλου σας έχει σαν βάση την ασφάλεια του αναβάτη μέσω της καλύτερης οδικής συμπεριφοράς, που επιτυγχάνεται με αναβάθμιση των φρένων και της ανάρτησης. Επίσης με βελτίωση στον κινητήρα, μπορούμε να επιτύχουμε καλύτερη απόκριση, πιο ομαλή λειτουργία και καλυτερη επιτάχυνση.

Περισσότερα

Δυναμομέτρηση

Το πιο αποτελεσματικό εργαλείο μέτρησης απόδοσης της μοτοσυκλέτας σας. Η πιο διαδεδομένη χρήση του, είναι για τη βελτίωση του κινητήρα και τη μέτρηση της ιπποδύναμης και της ροπής του. Η πολύ αξιόπιστη και ακριβής μέτρηση του πριν και μετά, δεν αφήνει περιθώρια λάθους. Επίσης είναι κατάλληλο και σαν διαγνωστικό εργαλείο σε πολύ εξειδικευμένες βλάβες. Απίστευτα εγγυημένο αποτέλεσμα.

Βαφές

Από μια γρατζουνιά εώς και πλήρη μεταμόρφωση του δικύκλου σας. Με τον καλύτερο εξοπλισμό, μπορούμε να σας παρέχουμε αποτέλεσμα καλύτερο και από το εργοστασιακό. Επίσης διαθέτουμε και ηλεκτροστατική βαφη.

Περισσότερα

Ανακατασκευές

Είτε πρόκειται για αναπαλαίωση, είτε για ανακατασκευή, είτε για αναβάθμιση, εμείς εγγυόμαστε να ζωντανέψουμε μέχρι και την τελευταία βίδα. Το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.

Περισσότερα